The Drunken Horse


Tom Van Nuffelen

T: 0477 40 62 83

E:  info@thedrunkenhorse.be
 

The Drunken Horse – Mobiele bar met dat tikkeltje extra

The Drunken Horse – Mobiele bar met dat tikkeltje extra

Wanneer ben je gestart met je mobiele bar?

Het idee om mijn oude paardentrailer om te bouwen naar een mobiele bar ontstond in de winter van 2015. Samen met mijn vennoot Benoit Verbeeck kwamen we op het idee en de naam op een avond na een opdracht met onze foodtruck.

Mijn oude paardentrailer stond al enkele jaren stil in ons magazijn. Toen we er die avond passeerden, zagen we opeens het potentieel om onze food catering te kunnen uitbreiden met drank. Eens de zeer originele naam ‘The Drunken Horse’ was bedacht, waren we overtuigd dat we dit project op poten moesten zetten.

In juli 2016 was de ombouw volledig klaar en konden we ‘The Drunken Horse’ zijn nieuwe leven laten leiden. 

Heb je de paardentrailer zelf omgebouwd naar een mobiele bar?

Nee, ik heb spijtig genoeg niet de praktische kennis om zulke ombouw tot een goed einde te brengen. We gingen hiervoor ten rade bij een specialist; Carrosserie Valkenaers. De eigenaar, Paul Valkenaers, heeft een jarenlange ervaring in de ombouw van marktwagens. Sinds de foodtruck hype, heeft hij al vele Belgische foodtrucks omgebouwd. Als we op een festival staan, is een groot gedeelte van de foodtrucks van zijn hand. Alles wordt op maat van de klant en zijn foodtruck uitgevoerd. We zijn enorm tevreden van onze samenwerking met Paul.  We hebben onze volgende foodtruck dan ook daar laten ombouwen.

Daarnaast hebben we een mooie partner gevonden met Duvel Moortgat. Zij geloofden enorm in ons verhaal en project van ‘The Drunken Horse’. Daar we zelf grote liefhebbers zijn van hun Belgische producten, was het voor ons de ideale partner.

Hoe verklaar je het succes van de foodtrucks en de mobiele bars?

Mensen zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om hun feest of event kleur en smaak te brengen. Foodtrucks en mobiel bars zijn een zeer gezellig en vernieuwend alternatief voor de traditionele catering. De tweede reden is ook het gemak voor de klant. We komen met onze mobiele keuken of mobiele bar naar welke plek de klant ook het verlangt. Ze hoeven zich geen zorgen te maken en ten volle genieten van het feest, want wij doen een totaal catering.

Wat bedoel je met totale catering? Brengen jullie ook hapjes met de mobiele bar?

Inderdaad. We hebben net onze hapjes kaart uitgebreid om zo een zeer uitgebreide keuze te kunnen geven aan onze klanten voor hun feest of event. De hapjes liggen in de lijn met ons drankenaanbod. We hebben de tijd genomen om passende en kwaliteitsvolle producten te kiezen, di eons drankenaanbod mooi aanvullen. Daarnaast kunnen we ook onze klanten een totaalpakket aanbieden door onze nauwe samenwerking met kwaliteitsvolle foodtrucks zoals de heerlijke Bourgon foodtruck , foodtruck Conrad en Kasserol.   

Samen met de klant gaan we op zoek naar de juiste formule voor hun feest of event. Na een jaar kunnen we stellen dat onze klanten steeds enorm tevreden zijn over de kwaliteit van onze producten, de gezelligheid die we brengen en dit met de nodige professionaliteit. Dit doet ons enorm veel plezier. We hopen dan ook dat we kunnen blijven groeien in dit verhaal. The Drunken Horse staat te poppelen om zijn mobiele bar van de stal te halen om elk feest op te fleuren! 

The Drunken Horse op uw feest of event?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen met u de beste formule.